one day in you'r life.

jaha  nu har man verkligen hammnat här med att börja blogga : ) det är väl något bra, skriva dagbok helt uppet , folk som man både känner och inte känner kommer att läsa detta.  det kan bli intressant : )
 faktiskt så finns det inget skönare sätt att få ut sina känslor än att få skriva om dom... och speciellt till folk som man inte ens känner för dom vet absolut ingenting om dig och det kan vara skönt att bara få prata ut med någon som inte vet någonting om dig bara om dina problem. heh nu har jag börjat pladdra men det  känns bra det känns som att mina fingrar bara vill skriva mera och mera.
 Idag har jag tänkt en del på livet om saker man har vart med om och saker som kommer att hända.
jag menar saker som man har gjort i sitt liv dom har man gjort finns inget att göra åt saken, varför leva hela sitt liv i ångest? man kommer inge vart på det man får bara ta dag för dag steg för steg och komma igenom bit för bit.. jag menar bryt ihop och kom igen inte sant ?
 jah det får nog vara för idag , nu börjar jag bli trött och så är jag hungrig ska nog ta mej en frukt gå upp till mitt rum se pa en film äta min frukt och sen sova. trots allt är imorrn en ny dag och den dagen kommer aldrig att komma tillbaka till dig så var försktig med dina beslut. take care / A