sommar, sommar, sommar...

sommar, sommar, sommar...


Livet är för kort för att leva samma dag två gånger

underbart med sommaren, den bringar en så mycket kärlek  & glädje,  man ska ta vara på dom få lyckliga stunderna här i livet & uppskatta dom.
Älskar att det är grönt överallt,att fåglarna börjar sjunga 5 på morgonen, att det är varmt när man går ut & hämtar posten att man kan ha tshirt med en kort kjol utan leggins & håret uppsatt i en knut sen solbrillorna på, att man kan sitta nere vid ån hela dagen utan att frysa jag älskar allt med sommaren.
Sen så lär man sig att uppsaktta dom mer halvgråa dagarna med lite regn när det vart 27+ hela veckan..

nu har man tillbringat en hel vecka på björkö med Paulina hennes mamma & pappa, det var helt ljuvligt att få komma iväg rensa tankarna på ett sådant underbart ställe allt var makalöst underbart där, klipporna, havet,doften, allt..
Sen på fredag så kommer min bästa vän hem nämligen min mor oh så underbart de ska bli att få träffa henne världens bästa mor kommer hem till mig, ja du lyckligare har jag aldrig varit.
nu så fastnade min blick på min nyaste elle tidning har inte haft tid att kolla så mycket i den så det känns rätt så lägligt att läsa den nu, jag bara ser att den stirrar på mig längtar att jag ska ta upp den läsa i den & få ännu nya inspriationer till hår,smink & självklart desgin japp så blir jag ska sjunka i min elle tiding innan jag möter John Blund.
härså avslutar jag inlägget.
mina vänner njuuuut utav den vackra sommaren!