frågetecknet vill bli en punkt.

frågetecknet vill bli en punkt.


Ibland säger en bild mer än tusen ord, i detta läge var de så.

Finns de något värre än att känna sig förvirrad på en person?
Man vet varken ut eller in med den allt går efter dens "regler"
Det gör så ont att få en förhoppning som släcks lika snabbt som den tändes.
Jag räds för att säga, jag fruktar för att komma för nära ,jag kvävs om jag kommer för långt bort, du håller mig på en stäckbräda, du  kan leka med mina känslor upp & ner hur du vill utan att du ens vet om det jag antar att jag bara har mig att skylla på den delen.
Ibland vill jag bara se dig rakt i ögonen berätta för dig om alla mina känslor, men jag vet att de bästa är att vänta, tålamod är allt jag behöver.
För just nu måste jag laga mig & dig pusselbit för pusselbit, vi är långt ifrån färdig med vårat pussel, men en del saker får ta längre tid än andra & detta är värt tid, all tid i världen & i slutändan så kommer allt att ändå  bli bra, man får bara blicka frammåt & våga drömma stort, tro på ett vi.
för det har aldrig någonsin kännts mera rätt.
snälla våga öppna nya dörrar våga börja känna & våga ta på dina känslor, tryck inte ner dom utan låt dom få blomma ut det kanske leder till något gott?
Men oavsett allt, så tror jag på dig

Inside out, upside-down twisting beside myself,
Stop that now you’re as close as it gets without touching me,
Oh now don’t make it harder than it already is,
I feel a weakness coming on.
It’s not meant to be like this, not what I planned at all,
I don’t want to feel like this,
No it’s not meant to be like this, it’s just what I don’t need,
Why make me feel like this, it’s definitely all your fault.

känslor inom en..

känslor inom en..
okej jag vet att jag är väldigt dålig på att skriva inlägg & att jag har fått klagomål, så därför vill inleda detta inlägg med en ursäkt att jag varit så dålig på min uppdatering, men det händer så mycket omkring en att man helt enkelt glömmer bort, men nu vill jag skriva av mig lite, det jag skriver kanske inte ens berör dig du kanske inte ens förstår men du behöver inte förstå bara försök lita på orden som förvandlas till en känsla.
okey here it goes

Besvikelse har du nåonsin kännt dig så otroligt besviken att du knappt orkar med dig själv för känslan tar kål på dig? man tror på något man hoppas på något man litar på något, man bygger upp sin värld dag för dag det tar så otroligt lång tid att bygga upp den men det tar mindre än en minut för någon att förstöra den..
Varför gör man om samma misstag om & om igen, man litar på känslan älskar känslan upptäcker känslan kommer till verkligheten & allt ramlar sakta men säkert ner på en, allt man byggt upp var en besvikelse.

Ångest när ångest dyker upp & knackar på din dörr så väljer man alltid alltid alltid att släppa in den, man låter känslan få plåga en, låter den spela upp gamla minnen man ångrar eller saknar & plötsligt så kvävs man utav den känslan, frågan är då varför vi tillåter den komma in i oss? för vi alla vet att livet inte blir bättre utav att gå omkring & ångra saker, det hjälper varken dig mig eller någon annan runt din omgivning, ja vi är faktiskt så klok att vi vet om det men vi är tydligen inte tillräcklig kloka för att leva upp til de, bara att tänka så får en att ångra att man har ångrat.

Kärlek är något vi alla känner mer eller mindre varje dag, det är den bästa känsla men samtidigt den värsta känslan som finns, det är den modigaste men samtidigt den fegaste känslan som finns inom oss, inga ord kan förklara vad kärlek kan göra med en.
Den kan få en att flyta bort, tappa självkontroll den får en att göra saker som man aldrig trodde att man skulle våga göra, den kan bringa lycka & hopp men den kan samtidigt få en att falla falla så djupt i de dåliga & den kan såra en mer än vad ett vapen kan någonsin skada en,för smärtan ligger så djupt djupare än vad våra sinnen & tankar orkar engarera sig i.
Den får en att tro på någon annan tro på sig själv tro på ett vi.
det värsta är att kärlek kan medföra ångest & besvikelse men den det bästa är att den kan ta bort det också & när du känner så så är de äkta kärlek.


pallar inte lever dag för dag & stressar ej för framtiden men ser framemot en morgondag om du finns med i den.