sommar & sol

sommar & sol

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag är sämst på att förklara saker, oftas så snörar jag in mig i min egen förklaring så inget låter vettigt alls till sist, så då försöker jag tjabbla bort det jag försökte förklara eller så skrattar jag åt mig själv men inut i så skäms jag jäääärnet!

2. Jag avskyr när folk håller i en kniv & viftar med den, det gör alldeles ont i kroppen speciellt på händerna, det känns som att den kommer skära sig själv eller någon annan usch tanken får mig att må illa!

3. Jag tål inte blod, speciellt inte på händerna, asså jag klarar av att se blod på filmer & på andra  (eller ja knappt) men när det kommer på mig själv så spyr jag typ, om jag gör illa mig på händerna & börjar blöda då svimmar jag på riktigt!

4. Jag klarar inte av att sitta tryckt mot en bildörr om den inte är låst & om man kör i högfart för det känns som att jag kommer ramla ur då

5. Ibland när jag går på stan så finns det rutor som man går på, då får jag tvångstankar att jag måste gå varannan ruta eller något speciellt mönster & råkar jag missa så lär jag börja om

6. Varje gång när jag går över en bro så vill jag alltid slänga över en värdull sak typ mobilen eller plånboken, haha ganska stört jag vet!


Tagna: Emma, Johanna S, Sofia, Micke, Johanna J, Arash.

Helgen har varit alldeles skojsigt, tillbringade min helg i edsybn där vi firad min 18års dag! :)
allldeles lyckat firande vart de oxå!
 
Ser ni att det börjar bli våår? ååå vad jag blir glad, dessutom så har jag fått jobb som servitrivs på en grekisk resturang nere vid ån, huur bra som helst!
livet rullar på & att skolen skiner försämrar ju inte saken!

näe nu ska jag nog ta mej en promenad :)
ciaaoo

If I could escape
And re-create a place as my own world
And I could be your favorite girl
Forever, perfectly together
And tell me boy, now wouldn't that be sweet?
If I could be sweet
I know I've been a real bad girl
I didn't mean for you to get hurt
So ever, we can make it better
And tell me boy, now wouldn't that be sweet?