SEGER!

SEGER!
 SEGERN ÄR VÅÅÅÅÅÅR !
underbart sköööönt , spännande match dom gav oss :)
jag kan inte ens föreställa mej hur dom känner sig , jag menar om jag är så glad som inte ens är med i laget undra hur mycket glädje dom har i sig :) dom har vunnit & gjort sitt land stolta!! vilken ära . inatt kan sverige sova med ett leende på läpparna!
så GRATTIS ni var mer än värda detta !
Efter matchen så vart det en god seger middag åt oss tappra tittare ;D 

imorgon så blire att träffa jordensbästarebeckaehlin som jag inte sett på 8 månader som förövrigt är väldigt grovt!
men nu så blire sova för mig har så otroligt ont i min hals men jag har iaf ingen skola imorrn , nååågot skönt!


Ett gott skratt förlänger livet

      Världens bäst

Jag har kommit på att jag har  stora problem! jämt när jag ska ut och shoppa så hittar jag ingenting om jag har tur så kommer jag hem med nå plagg det är inte det att det inte finns för det gör det det finns visst det, lite för mycket man blir helt snurrig så ist för att välja mellan två tre fyra plagg som jag vill ha så väljer jag inget för det för ett jobbigt beslut, men det är inte mitt värsta problem det värsta är att när jag inte är ute på jakt efter något så hittar jag något direkt och se där då har man minssan nada med pengar usch jag måste lösa detta det funkar inte. tur att jag har beställt en massa vårkläder så jag behöver inte oroa mej på någon månad iaf.

Om ni undrar vem som är på bilden så är det dära Clara världensbästaclaranorström! en underbar flicka älskar henne mer än ord kan beskriva hon ger mig så mycket glädje här i livet tack clara!

Näe nu ska jag gå och sola, vi har köpt ett solariumkort så vi får sola hur mycket vi vill i ett halvår :)


Hemfärd

Hemfärd

Idag alldeles snart om bara tre och en halvtimma så åker jag hem :) det ska bli otroligt rooooligt att få komma hem inga ord kan beskriva hur det känns! samtidigt så kommer jag att sakna mamma men det dröjer inte länge till innan hon kommer :)

Brevid mig så sitter min bror och spelar nå spel som heter egae of empiers (stavas det så?!) verkar som att han har fastnat för det dära för han spelar det ganska mycket det ser inte speciellt kul ut men vad vet jag? :)  och ute i vardagsrummet så sitter mina småsyskon och ser på Mulan, vilket är en väldigt rolig film så dom förstår jag mig på! jag själv sitter och fördriver tiden men nu har jag nog gjort det tillräckligt. Nu så ska jag upp fixa det sista och sen kommer Chauffören om en timma prick!

Take care.

Ett kärleksbrev

Gott & blandat

¬ Everyone says, "You just gotta let it go"

En sak man aldrig kommer kunna förstå sig på är livet, det är livet som får dig att andas men ändå att tappa luften det är livet som orskar ditt hjärta så mycket smärta men ändå fyller den det med så mycket lycka de är livet  som får dig att att störta men som är luften under dina vingar osv  jag kan hålla på i en evighet men det tänker jag inge göra för jag tror ni förstår poängen.  
Det bara är så man kan inte förstå sig på riktig glädje om man inte stött på sorg!

Imorrn blire hemfärd ska bli ljuvligt att komma hem sen så verkar det som att det blir avfärd till fjällen där jag får mysa med alex och bara prata om allt mellan himmel och jord och sen ska vi faktsiskt vara isprinsessor för det är vi bra på jag och alex vi är ett omakapar men vi älskar varandra ändå för hon ger så mycket glädje till mig och jag, ja jag hjälper henne att bli smartare :) (fast hon går natur) så ligger läget till för några dagar ska vi leva lyckligt. 

Isprinsessantossa
Isprinsessanalex

Kiss Kiss , Bang Bang

48688-11

Ännu en dag har gott och ännu ett minne blott ?
det är lite kul att se hur känslor förändras med tiden , ena dagen mår man prima ballerina
livet har aldrig varit bättre andra dagen så känns det som att ingenting eller någonting vill gå rätt.
Här satt jag häromdagen och skrev om varför man gnäller över sitt liv medans det finns folk som har det 1000 gånger värre.
 varför kan man inte sluta vara så egotrippad sluta tänka på sig själv så himla mycket som man gör !
att jag aldrig lär mig man ska aldrig låta känslorna ta över för trots allt det är bara känslor .

Det finns ingen som man kan älska så mycket som man kan älska en människa och det finns ingen man kan hata lika mycket som man kan hata en människa. vi är så bra på att dömma andra, jag tror att vi dömmer för att vi ska må bättre själva för att det "hon/han" har som är sådära jätte töntigt det har inte jag och det ger mig pluspoäng, jag blir mer säker i mig själv.
men vad spelar det för roll? för folk snackar skit om varandra hela tiden och det jag helt plötsligt har är någon annan glad att den inte har och då inser man hur ynklig, patetisk och ytlig man egentligen är (förhoppningsvis). Sorgligt att man är likdan själv , men ingen är väl perfekt?

Det är en sak som jag har kommit på att man kan faktiskt verkligen inte kan veta allting om en människa och det är just det som håller intresset vid livet.

 Please don't ignore me cause you know I adore you, Can't you just pretend to be nice?Then everything in my life would be alright


Like a bridge over trouble water

Like a bridge over trouble water

-Då klår jag dej, säger Madicken. Om du har dragit Gosan i svansen, så klår jag dej, det vet du!
-Det har jag väl visst inte, säger Lisabet. Jag drog inte ett enda dugg. Jag bara höll i svansen, det var Gosan själv som slet och drog så förskräckligt.
Taget ur Madicken, Skrivet utav Astrid Lindgren

idag hade jag inget vettigt för mig, så mina ögon skymtade Madicken, då gjorde jag mig en kopp te slog mig ner väldans bekvämt och börja läsa ur den. Det spelar ingen roll hur många gånger jag har läst den boken, den är fortfarande lika bra! den får en att komma tillbaka till barndomen, då livet var som en dans på rosor utan taggarna, allt var så lätt. hur lätt var det inte att skilja över sina fel på någon annan , så man själv slapp bära på det tunga, nu kan man inte göra så längre (those days are gone) nu vet man vad verkligheten är för något man möter den varje dag allt fel man gör får man själv bära i sin osynliga ryggsäck och ibland lär man sig till och med utav sina felsteg.
Jag valde den dära biten ur boken just för att den var så härlig så riktig på något vis.

inatt har jag verkligen inte fått nå sömn alls , förfärligt! hade världens migrän och dessutom har jag brännt mig alldeles mycket på armen så det sved alldeles mycket också. så inatt hoppas jag på lite mer sömn!
att sova är det bästa, men jag har verkligen haft problem med det ett tag! och jag vill verkligen inte börja med sömntabletter. så det ska jag inte heller för det har jag bestämt mig för. så nu är jag lite små trött ska upp och sova, ja iaf försöka ihopp om att jag får en god sömn och en härlig dröm =)
Så godnatt folket.

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

CARPE DIEM

CARPE DIEM

just smile :)

grattis mamma

To be or not to be
sa hamlet en gång i tiden , mycket klok människa måste jag medge.
frågan är om man lever upp till det

Idag har det vart en händelserik dag min mor fyller nämligen år , 39 hela år ! ojoj
ung mor man har , hon var ung när hon fick mig men ännu yngre när hon fick min bror
hon var 17 när hon blev gravid med min bror men hon hann bli 18 när hon födde honom, sedan vid 22 fick hon mej :)

kom och tänka på att det är lite små läskigt att veta att man varit sådär jätte liten och att jag faktiskt en gång i tiden har varit i min mors mage ,("hur i allsin dar fick jag plats där" ) den delen utav livet är något jag inte kommer kunna förstå , hur Gud är så vis , helt otroligt !det är rätt så tufft när man tänker efter ,

egentligen ska man inte klaga så mycket som man gör för det finns faktiskt folk som har det mycket mycket värre än vad jag har men ändå så finns det så mycket gnäll i mitt liv , jag menar en del barn har aldrig ens fått en kram utav sin mor eller far ! (fy va hemskt!, med stora bokstäver) ingen kärlek ingenting , medans andra lever utan pengar, varje dag är en kamp för dom och här sitter jag tillgång till internet kläder lever i ett fint hus har pengar så att det räcker kan resa och får en massa kärlek ja jag får stort sett allt jag behöver ha och mycket mer . man skämms när man tänker på det .
undra vad man lever helst med antigen utan pengar man får allt man pekar på, lever i glamour och lyx men får aldrig någon kärlek , eller att man lever i någon gränd någonstans knappt pengar till ett kilo potatis, varje dag är den samma mat ,har bara få enstakna plagg och om man har tur är dom hela men man får all kärlek i världen! jag tror jag hade valt fattigdom med en värld full utav kärlek
min mamma säger alltid "vad spelar det för roll om du har all rikedom i världen men har förlorat ditt hjärta"  mycket klok kvinna. 

Jag älskar min mamma otroligt mycket , hon har alltid funnits där ställt upp för mig och gett mig kärlek i överflöd en underbar människa you are simply the best! så GRATTIS må detta bli ett underbart år du förtjänar mer än så !

näe färdigt skrivet för idag..ska nog ta mej en liten tårtbit nu heh

dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas det är varning för ras


Livet .

Livet .


Trohopp&kärlek.

tomt tom och återigen tomt ,det är så otroligt tomt inom mig att jag vet varken ut eller in längre.
ska det vara såhär ?
är livet såhär hårt ?
allt var så mycket enklare när man var ett litet barn , man var liksom fri på något sätt
det värsta som kunde hända var att sin favorit barbiedockas ben gick av då gick hela livet i krasch
kärlek, smärta,ensamhet det existerade inte i ens värld man bara..levde..

Idag har jag faktiskt inte gjort sådär jätte mycket..
vaknad ur en fantastik dröm den var så ofattbar det kändes så riktigt
det kändes som att din närvaro var precis där inne i mitt rum så knepigt
men underbart, du var verkligen min och jag din som det var en gång i tiden
desvärre vare jobbigt att vakna och inse att det faktiskt bara var en dröm
verkligheten är inte sådär bra, jo sannigen svider riktigt hårt !
sen har jag vart inne på marknaden och köpt in dom sista presenterna
sen så fyller min mor år imorrn så en present till henne har det blivit också.
annars har jag kommit hem ätit, funderat, suttit här =)
ur mina högtalare strömmar Lars Winnerbäck-kom änglar , underbar låt .
annars då ? mjo jag lever ju.. jag menar det du inte dör av gör dig bara starkare !
hatar att sakna , min vänner är verkligen 14 dagar ifrån mig , men snart så.
näe nu ska jag ta mej i kragen gå och göra mig lite te , mumma te är så gott !
sedan se på oc . tycker jag låter som en bra ide jajemensan!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och natten som kom sov du vaken och drömde om allt
allt som vi kunnat göra
Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
och nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv,själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten


du var allt mer än bara vacker.

min mor

min mor eftersom att bilden inte laddades upp lär jag ladda upp en ny men iaf hon är bäst !


abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö


egentligen är det konstigt, hur 29 så betydelselösa tecken kan bilda så starka ord och meningar. egentligen är det konstigt hur vissa människor lyckas bilda så mycket mer av dessa tecken än andra.
egentligen är det mest konstiga utav allt är att jag kan bara inte längre .
om jag kunde skulle jag bilda världens vackraste ord och meningar av de där 29 tecknen. det kan jag inte.
Ibland känns det som att jag står i ett rum fyllt med människor och jag skriker och skriker för full hals men ingen hör , eller så kanske ingen vill lyssna ? jah jag vet det dära är taget från Titanic men det känns verkligen så. tragiskt men sant..
Tiden läker verkligen inga sår den bara lär dig leva med dom så varför inte bara ta dag för dag bit för bit och låta problemen singla över en , jag menar jag kan inte stoppa regnet fall över mig men jag kan låta bli att falla ,iallfall hela vägen ner !
allt jag egentligen vill få ur mig är:

If I could turn back time
If I could find a way
to get you back
If I could reach the stars
I'd give them all to you
would you stay ?

 You left me , I died , det säger det mest .

now and then

Nu har man kommit tillbaka ifrån Jordanien , resan har varit mer än underbar =)
har hunnit se döda havet , en stad som heter Petra , gjort en massa skoj!  klippt och gjort slingor har man också , dom har riktigt bra frisörer där . Jordanien är som Usa man kan tro att man är i hollywood på riktigt !
man kan shoppa nästan dygnet runt , ett riktigt nattliv är det där , ooh det gillar jag , en del shoppning blev det iaf det kan jag lova ! men allt är riktigt dyrt i jordanien tur att man har en mamma som försörjer en ;) 
flyget skulle gå 8 på morgonen därifrån men vi var tvungen att vara på flygplatsen klockan 6 så det menas att vi lär vakna klockan halv fem för att åka halv sex , iaf så kommer min mamma springande in i mitt hotellrum och försöker väcka mig , och när hon äntligen har lyckats (efter alla tappra försök) så är hon i full stress och säger "nu har vi försovit oss bilen kommer om en halvtimma och hämtar upp oss" jag kastar mig upp ur sängen , mycket ovanligt för att vara jag :b tvättar av mig, klär på mig ska precis börja platta håret så tittar jag på klockan och gissa vad den var? joo klockan är TVÅ ! gissa om jag blev irriterad , jag hade bara sovit en timma vid det laget. aja bara lägga sig ner igen och försöka somna om inget mer man kan göra åt saken , att bråka och skrika leder ju inge vart =)

förövrigt sitter jag här och fryser usch jag fryser alltid det kan vara 32 plus grader och jag kan sitta och skaka häcken av mig (inte bokstavligt ;) inge vidare roligt :) sen så  är jag otroligt trött eftersom att jag bara sov lite mer än tre timmar inatt men jag kan inte sova har för mycket att tänka på.  
ska upp och se på Family guy och skratta av mig lite , kanske att jag somnar till det ? vem vet..
satt just och tänkte på vilket det mest använda ordet är och det är ju faktiskt just ordet OCH, hur många gånger skriver man inte eller säger man inte ordet "och" jaa det kan man undra kolla bara på min text och se hur många gånger jag användt det.

inget djupt idag skönt att bara få skriva av sig..
näe nu ska jag faktiskt ta min clementin upp och se på family guy!

Imorgon är en ny dag allt börjar om från början .