Beloved mother.

Beloved mother.
Mamma du

Lyssnar när jag behöver prata
Pratar när jag behöver råd
Stöttar när jag behöver stöd
Hjälper när jag behöver hjälp.
detta är bara en liten del utav allt gott du gör på denna jord mot mig & mot andra!
Att inte kunna vara vid din sida nu såhär på morsdag gör ont, men jag känner din kärlek fast jag nästan är på andra sidan jordklotet.
Du är den bästa mamman man kan tänka sig!
Du är värd allt på denna jord, du ska veta att jag ser upp till dig & att du är min bästa vän.
Jag kommer alltid att vara en del av dig & du av mig, kan inte klara mig utan dig det är på grund utav dig som jag orkar gå igenom varje dag att jag vet att du finns där vid min sida ,fastän du är så långt borta
du är så nära men ändå så långt bort.
 I Could bear to lose you.
Jag älskar dig, Grattis på din välförtjänta dag :)

Himlens drottning

Himlens drottning

Ibland så vill man att livet ska vara som i en film, man behöver inte oroa sig för deär någon annan som avslutar de sista kapitlet, allt kommer bli bra, avslutningen kommer vara fin & helt underbar :)
ja alla filmer slutar ju tyvärr inte bra men majoriteten gör de iaf!
Men nu är inte livet en film utan det är verklighet så man får bara ta tag i de & göra de bästa utav de, man lever ju bara en gång & för de mesta så lär man sig bäst utav sina egna misstag!

yepp min dag har varit alldelse slapp hitills var till örebro igår ett gäng kom hem inatt någon gång,så nu strax så ska jag till Viktoria mysa till de dära innan resten utav gänget kommer då blire schlager kväll! :D  håller tummarna för Carola, näe nu ska jag lyssna på i'm from barcelona-wer'e from Barcelona & göra mig iordning.
 
Dagens onödiga fakta!
:
Idag så har Tobias Pettersson tänder blivit borstade, hans skägg är trimmad & sen gav han polisongerna en omgång!

Mamma <3

Mamma <3

Mamma & jag , är vi inte lika? :)

Idag så kom jag på att jag saknar min mor otroligt mycket, nu var de bra längesen man träffade henne, det mest sorgliga är att man inte kan:
pussa på henne så mycket att hon blir irriterad eller sitta & prata med henne hela natten fast hon försöker att sova, att inte kunna krama om henne, gråta ut hos henne vara nära henne, att inte kunna känna hennes doft inte höra hennes röst, att jag inte kan bråka med henne, skrika & vara allmänt sur men sedan blir vän med henne igen & vi är bättre kompisar än vad vi var innan, att jag inte kan shoppa med henne.
Men jag är nog mest besviken på mig själv att jag inte uppskattade henne när hon var i närheten när jag kunde göra allt det hära, nu uppsakttar jag henne jag tar inte henne för givet som jag en gång gjorde som jag nu ångrar djupt & innerligt fast man ska inte gråta över spillt mjölk du kan inte göra de du har gjort ogjord men du kan förbättra det, tex börja med att torka upp mjölken!
allt jag vill säga är egentligen är att jag älskar dig Soheila Fors du är mitt allt jag älskar dig mer & mer för varje dag utan dig så kan jag inte andas!



sommar & sol

sommar & sol

nu är det sommar, ja ialllafall näst in till :) jag vet inte om jag ska vara glad åt att de närmar sig sommarlov eller mer besvärad?
Visst ska de bli skönt med sommarlov slippa tänka på skolan & allt vad de har med sig i bagaet.
men ligger så mycket efter i skolan plus att alla 87:or tar studenten & det innebär två år i plåga ännu mer plåga än vad skolan redan ger en!
usch jag har kommit på att jag är en rätt gnällig människa utav mig, men någon måste ju vara det också!
annars så rullar livet på som vanligt, har börjat jobba på subway vilket är stressigt & jobbigt men men , va gör man inte för pengar? det är sjukt egentligen hur långt man kan gå för pengar. okej nu lät det som att jag har världens sämsta jobb,  eller som att jag vore värsta yrkeserfaren, vilket jag verkligen inte är!
 men jag har faktiskt ett helt okej jobb  så länge chefen har vaknat på rätt sida :)
nu ska jag gå & vara ltie mer social mot mitt husdjur miriam som bär ett par honey trosor på sig! verkligen skit hett, nu vill du allt se vem de är jag pratar om vaa?!
ciaao .