vägen ut

vägen ut
Under livet så ställs vi inför en mängd olika val och problem.
Det finns oftast två eller flera vägar att gå, två eller flera olika dörrar att öppna eller stänga.
Ibland gör vi fel val och går in igenom en mindre bra dörr.
Kom då ihåg att även om du gick fel väg in så kan du fortfarande hitta rätt väg ut.
Vägen var kanske inte rätt men om du hittar rätt väg ut så lämnar du den vägen, byter riktning och nya möjligheter öppnar sig framför dig i den nya dörren. Livet har ingen karta eller mall att följa, men däremot så har vi världens bästa orienterare till vår hjälp. Sen är det ditt val om du vill gå själv eller slå följe med honom. Väljer du att följa honom får du hjälp att hitta.
Ibland går du in i fel dörr, väljer fel väg ändå, men så fort du går ut genom en annan dörr och ber om förlåtelse så låser han den gamla dörren, kastar bort nyckeln och ser aldrig tillbaka dit igen.
Alla har inte tatt chansen att följa orienteraren och har därför inte samma hjälp. Han vill fortfarande hjälpa dom eftersom han älskar dom SÅ mycket, men det går inte om dom inte öppnar den speciella dörren som är hjärtat och låter honom komma till dem.
Du som har hjälp av vägvisaren kan hjälpa andra. Du kan inte öppna andras dörrar, men du kan hjälpa till att ställa dom på glänt. Det är lättare att öppna en dörr om någon annan har gått före så det bara är att skjuta upp den. Kom ihåg: Även ur den mörkaste dörr går det att komma ut. Ta en annan väg, en väg som är rätt och låt orienteraren kasta bort nyckeln till den förra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback